Platform Dementie NHN

Dementie Kennisparade 2018

Op donderdag 22 maart 2018 vindt de volgende Kennisparade plaats in Heerhugowaard, dus reserveer die datum alvast in je agenda!
 
Op 18 mei 2017 organiseerde het Netwerk Dementie NHN de Dementie Kennisparade door en voor zorgmedewerkers van het Netwerk. Circa 400 zorgmedewerkers, werkzaam bij de 21 deelnemende organisaties aan het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord, bezochten en verzorgden de kennismarkt. Het evenement was een groot succes.
Gedurende de gehele dag was er een druk bezochte informatiemarkt met bijna 20 exposanten van de deelnemende organisaties aan het Netwerk Dementie NHN. Iedere deelnemer kon vooraf twee workshops kiezen uit een gevarieerd en praktijkgericht workshopaanbod. 

“Ik vond het geweldig! Ik ging met een tas vol informatie en een hoofd met nieuwe inspiratie en ideeën naar huis”, was één van de vele positieve reacties van de deelnemers. Deelnemers gingen naar huis met praktische handvatten die ze meteen in de eigen dagelijkse praktijk kunnen toepassen.

Op 22 maart 2018 wordt de volgende Dementie Kennisparade georganiseerd; houd deze website in de gaten voor nieuws over de Parade!

Bekijk hier de fotocompilatie van deze mooie en geslaagde dag in 2017.

De volgende presentaties van workshops uit 2017 zijn te downloaden:


      
                        
                          
.
 

-

                                                                          
 


« Terug