Platform Dementie NHN

Disclaimer

Disclaimer
Wij hebben aan alle pagina's van deze website de grootst mogelijke zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat informatie verouderd is of om andere redenen niet langer correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Platform Dementie NH-N aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid die zou kunnen voortvloeien uit de inhoud van onze website.

De websites waar Platform Dementie NH-N naar verwijst, controleren wij geregeld op de betrouwbaarheid van informatie. Platform Dementie NH-N kan echter nooit verantwoordelijk worden gehouden voor de inhoud, privacybescherming of diensten die worden aangeboden op websites van derden.

Voor alle elementen van deze website (zoals teksten, foto's) geldt dat het copyright berust bij het Platform Dementie NH-N.

Om privacyredenen gebruiken wij soms andere namen en afbeeldingen. De gebruikte voorbeelden zijn echter wel aan de realiteit ontleend.

Heeft u vragen of opmerkingen naar aanleiding van deze website, neem dan contact met ons op.

Privacystatement
Uw gegevens worden geregistreerd en alleen gebruikt door het Platform Dementie NH-N om u op de hoogte te houden van onze activiteiten. Het Platform is gehouden aan de privacywetgeving. Uw gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld.

Wilt u geen informatie meer ontvangen, neem dan contact op met het Platform Dementie NH-N,
tel (072) 57 67 200 (vraag naar Vera Bark), e-mail: info@platformdementie.nl


« Terug