Platform Dementie NHN

Dementie Kennisparade 2019 in AZ Stadion!
 

Op donderdag 11 april 2019 vindt de derde editie van de Dementie Kennisparade plaats. De Kennisparade door en voor zorgmedewerkers van de 19 organisaties die zijn aangesloten bij het Netwerk Dementie NHN, wordt georganiseerd in een andere locatie, namelijk het AFAS (AZ) Stadion in Alkmaar. Dit betekent dat we dit jaar meer deelnemers kunnen ontvangen en dat we ook 200 vrijwilligers de gelegenheid kunnen geven aanwezig te zijn. De inspirerende plenaire presentatie gegeven wordt door Frans Hoogeveen.

Aanmelden kan hieronder vanaf 11 februari.


Inschrijven voor zorgmedewerkers
Vanaf 11 februari 2019 kunnen zorgmedewerkers van de 19 organisaties van het Netwerk dementie NHN, zich hier inschrijven voor de Dementie Kennisparade. De Dementie Kennisparade is vooral bedoeld voor medewerkers die directe zorg leveren aan mensen met dementie en hun naasten en in principe niet voor artsen en leidinggevenden. We stimuleren met name alle medewerkers van de werkvloer naar de Dementie Kennisparade te komen omdat de inhoud van het programma op hen is afgestemd!
Zie hier het programma
Zie
hier de workshops
Zie
hier de flyer
Inschrijven voor vrijwilligers
Vanaf 11 februari 2019 kunnen vrijwilligers van de 19 organisaties van het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord zich hier inschrijven voor deelname aan de Dementie Kennisparade. Omdat het aantal plaatsen beperkt is, moet je eerst bij je eigen organisatie navragen hoeveel vrijwilligers van jouw organisatie zich kunnen inschrijven. 
  

Zie hier het programma
Zie
hier de workshops
Zie
hier de flyer
 

Als je vragen hebt over het inschrijven of over de Dementie Kennisparade dan kun je die stellen aan: organisatie@dementiekennisparade.nl
 


 
.
 

-

                                                                          
 


« Terug