Platform Dementie NHN

Nieuwe coördinator

Mijn naam is Nadja Schelvis-Jordanov. Op 1 februari ben ik in dienst gekomen van Sigra als netwerk coördinator voor het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord.
 
Na mijn studie Voeding en Diëtetiek ben ik in 2004 in het Rode Kruis ziekenhuis als klinisch diëtist gaan werken. Binnen het RKZ heb ik veel kansen en mogelijkheden gehad om mij steeds verder te ontwikkelen en uitdaging in het werk te behouden.
In de laatste jaren was ik naast vakgroep coördinator Diëtetiek ook Lean Six sigma Green Belt Projectleider en hield ik mij bezig met het signaleren, opstarten en uitvoeren van projecten met een minimale besparing van 20.000 euro. Vanuit die rol ben ik in 2019-2020 algemeen manager geweest in een zelfstandig behandelcentrum voor Obesitas.
Tijdens de eerste Covid golf in 2020 ben ik weer naar het Rode Kruis ziekenhuis gegaan om tijdelijk te ondersteunen bij de complexe Covid IC roostering in samenwerking met de afdeling capaciteitsplanning. Nadat de eerste golf “voorbij” was heb ik op verzoek van de Raad van Bestuur een adviesrapportage opgesteld met verschillende op- en afschaal scenario’s voor “als” er een tweede golf zou komen. We weten nu allemaal hoe dat met die tweede golf (en derde en verder) afgelopen is.
 
In augustus 2020 besloot ik, na 16 jaar ziekenhuiszorg, over te stappen naar de ouderenzorg.
Ik ben voor de ViVa!zorggroep gaan werken als locatiemanager van een VVT locatie, Overkerck in Heiloo. Binnen de ViVa!zorggroep heb ik intensief samengewerkt om de kwaliteit van leven voor met mensen met dementie op Overkerck zo hoog mogelijk te maken.
Als MT lid hield ik mij daarnaast bezig met overstijgende projecten zoals (medicatie)veiligheid, verzuim en duurzame inzetbaarheid en kwaliteitsgericht werken. Juist deze overstijgende projecten, kijken met een brede blik naar verbetermogelijkheden, vond ik het leukste om te doen.
 
Naast het werk heb ik mijn gezin, bestaande uit mijn echtgenoot John en onze 2 dochters van 7 en 5 jaar.
We wonen in Beverwijk op fietsafstand van het strand en de duinen, daar zijn we bijna elk weekend wel te vinden.
Ik hou ervan om in mijn vrije tijd actief én buiten te zijn, ik sport graag en als het begint te vriezen word ik al snel een beetje zenuwachtig want als er natuurijs ligt wil ik zoveel mogelijk tochten schaatsen. Je hebt zulke mooie poldertochten in Noord- Holland, dat is natuurlijk 10x leuker dan gewoon rondjes schaatsen op de ijsbaan.
 
In februari zal ik door Joceline en Rob ingewerkt worden en vanaf maart zal ik geleidelijk steeds meer taken van Joceline overnemen. Eind maart neemt Joceline definitief afscheid van het netwerk. Ik ben 24 uur per week beschikbaar voor het netwerk, mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag.
 
Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met jullie, dit zal zowel digitaal als fysiek zijn.

 
« Terug