Platform Dementie NHN

Stagiair(e) Marketing & Communicatie

Ben jij een ambitieuze en proactieve HBO student in de richting van Marketing & Communicatie? En wil jij stage lopen bij een netwerkorganisatie die samen de beste dementiezorg in Noord-Holland Noord aanbiedt? Dan hebben wij een uitdagende stageplek voor jou!

Het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord is een samenwerkingsverband van 24 zorginstellingen, welzijnsorganisaties en de regionale afdelingen van Alzheimer Nederland. Samen zetten we ons in om de zorg voor mensen met dementie en hun naasten in onze regio structureel te verbeteren. Dat doen we door onze kennis te delen en samen te werken door projecten op te zetten en uit te voeren. Dat is nodig want het aantal mensen met dementie in deze regio zal de komende 20 jaar bijna verdubbelen.
 

Wat ga je doen?

Om mensen met dementie te ondersteunen en te voorzien van goede informatie over het ziektebeeld en de organisaties die hierbij in de regio ondersteuning bieden is wegwijzerdementie.nl vanuit het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord opgezet.
Vanuit dit netwerk bestaat nu de wens om deze website uit te breiden met alle welzijnsaanbod voor mensen met dementie in het werkgebied van het netwerk dementie. Hoe? Dat mag jij bepalen! Het betreft dus een werkstage waarbij je voor ons een onderzoek/opdracht uitvoert. Je gaat dus:
 
 • Inventariseren wat er op het gebied van welzijn is (per gemeente);
 • Lijsten aanleveren van welzijn-en vrijwilligersorganisaties (per gemeente);
 • In kaart brengen wat de organisatie(s) specifiek voor thuiswonende mensen met dementie kan betekenen;
 • De doelgroep en mantelzorg betrekken hoe zij deze informatie graag verwerven. Hier schrijf je een plan van aanpak voor en kom je met een strategie;
 • Plan opstellen voor kosten/baten-analyse;voor het up to date maken en houden van de website. 

 
Wat breng je mee?

Je bent een HBO student in de richting Marketing & Communicatie en zit in het derde of vierde leerjaar van je studie. Je hebt een passie voor dementiezorg en kan je goed inleven in de doelgroep. Daarnaast ben je een ambitieuze en creatief persoon die zelfstandig kan werken.
 

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame stageplek voor 36 uur per week met veel verantwoordelijkheden
 • De mogelijkheid om een uitdagend onderzoek te doen wat toegepast gaat worden in de praktijk
 • Een goede begeleider die je helpt bij het slagen van jouw stage
 • Veel ruimte voor eigen initiatieven.
 • Een stagevergoeding conform CAO VVT (€450,- per maand voor 36 uur)
 • Een mooie werkplek in Alkmaar
 • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken 
 

Waar ga je werken?

De stage is geformuleerd vanuit het Netwerk Dementie Noord-Holland Noord het directe aanspreekpunt is de netwerkcoördinator, in samenspraak met de brainstorm groep Zorg, Begeleiding en Welzijn. Technisch en financieel gezien kom je voor de duur van de opdracht in dienst van de Omring. In overleg met je stagebegeleider zal je deels op het kantoor in Alkmaar werken en deels vanuit huis. Het kantoor in Alkmaar is goed te bereiken met het OV.

 
Ben je enthousiast geworden?

Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Stuur jouw motivatiebrief met CV naar coordinator@netwerkdementie-nhn.nl. Voor meer informatie over de stageplek kun je contact opnemen met Nadja Schelvis (Netwerk Coordinator) op 06-58084036 of via bovenstaand e-mailadres.
 
« Terug